skip to Main Content

Burkolás, járólapozás, csempézés

A nagyobb igénybevételnek kitett területeken, konyhában, vizes helységekben, zuhanyzóban WC-ben szükséges a vízálló, könnyen tisztítható burkolat tartós elhelyezése, márvány, vagy csempe, járólap stb. formájában. Ezek egyrészt óvják a falat, hogy ne szívja magába a nedvességet, másrészt könnyen és egyszerűen tisztán és higiénikusan tarthatók. Ellenállnak a külső hatásoknak, vegyszereknek, tisztítószereknek. Mivel csúszik és sima a felületük, könnyebb takarítani, mint a porózus, szemcsés felületeket.

Lakberendezők ezeket az anyagokat szívesen alkalmazzák olyan terekben is ahol ezt a funkcionalitás nem követelné meg, ezért lehet márványpadlót építtetni akár a hálószobába is. Ezeknek a burkolóanyagoknak az ára általában magasabb mint a hagyományos burkolóanyagoknak, azonban rendkívül tartósak, a kültéri anyagok fagyállóak, és számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A burkolást célszerű szakemberre bízni, mivel nagyon pontosan kell dolgozni, a fal alján pontatlanul elhelyezett csempe például több centiméteres hézagot generálhat, mire felér a fal tetejére.

Fontos a megfelelő előkészítés, aládolgozás. Ha burkolási munka adódik Önnél, kérem olvassa el referenciáinkat, keressen bennünket, kérjen árajánlatot.

Back To Top